bglibrary.org

Насоки 8/2020 относно изпращането на персонализирано ...

за запознанства, в които регистрираните потребители се представят, ... физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, ...

Насоки 8/2020 относно изпращането на персонализирано ...

за запознанства, в които регистрираните потребители се представят, ... физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, ...

Насоки № 4/2020 относно използването на данни за ...

21 апр. 2020 г. ... 17. В много случаи понятието за анонимизация не се разбира ... DATA-3 Рискът от стълкновение между псевдослучайните идентификатори следва.

Относно изпращането на пратките /за замяна или връщане

Предоставяне на следните услуги / желая да ги заменя за / желая да ги върна / ... /гореспоменатите адрес и телефон/, както и до офис на ЕКОНТ София, офис ...

Насоки 1/2020 относно обработването на лични данни при ...

28 янв. 2020 г. ... средства в стандартното производство, това виждане вече не отговаря на ... пътни строително-ремонтни работи, помощ за намиране на място за ...

Насоки на ОЕРЕС относно

Считано от 15 юни 2017 г., доставчиците на роуминг не налагат никаква надценка в ... вписване в регистър на населението, от което е видно, че клиентът.

Подробни насоки относно заявлението до комп

30 мар. 2010 г. ... контакт е осъществен по телефон, той следва да бъде потвърден по факс или електронна поща от съображения за проследяване.

Насоки на CESR относно методологията за изчисляване на ...

първоначално, през пролетта (месец март) и втори път - през лятото (месец август и началото на септември) на 2009 г., като се взеха предвид констатациите от ...

Насоки 5/2019 относно критериите за прилагането на „правото ...

1.1 Основание 1: Право на искане за заличаване, когато личните данни повече не са необходими във връзка с обработване от доставчика на търсачки (член 17, ...

Насоки 3/2018 относно териториалния обхват на ОРЗД (член 3 ...

2 янв. 2012 г. ... правата на субектите на данни в ЕС и да установи равни условия от гледна точка на изискването за защита на данните за дружествата, ...

Насоки № 3/2019 относно обработването на лични данни чрез ...

29 янв. 2020 г. ... 154/2018 от 6 юли 2018 г.,1 ... данните на 25 май 2018 г. ... Уикендите или по-продължителни почивни дни обаче може да са основание за по- ...

Вашите насоки за Преброяване на населението 2020 г.

1 апр. 2020 г. ... Лице 1 с испаноамерикански, латиноамерикански или испански произход ли е? ▫ Не, не е с испаноамерикански, латиноамерикански или испански ...

насоки

ја следи усогласеноста на извршувањето на буџетот во целост или за одделни буџетски ставки со процедурите донесени од раководителот на.

НАСОКИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Максималният размер на допустимите разходи, за които може да бъде ... телни отоплителни устройства и системи6); на пелети или друг вид дървесна биома-.

ТЕМАТИЧНИ НАСОКИ

16 сент. 2021 г. ... конкурс в социалните медии, за да достигне до още по-широка ... възрастните хора (като безплатни карти за пътуване с автобус), са свързани с.

Насоки - JOB BRIDGE

Насоките са създадени като част от проекта “Job Bridge за доброволци“, кординиран от ... на обучението от процедурата за набиране до края на тяхната мисия,.

насоки за кандидатстване

преди крайния срок, за да избегнете технически ... Използвайте списъка с необходими документи в точка 6. на условията за ... ПРЕГЛЕД И ПРОВЕРКА.

НАСОКИ ЗА ЗАСТЪПНИЧЕСТВО

ДОСТЪП ДО МЕЖДУНАРОДНА. ЗАКРИЛА НА ДЕЦАТА БЕЖАНЦИ. В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРСКИ СЪВЕТ ЗА БЕЖАНЦИ И МИГРАНТИ. НАСОКИ ЗА ЗАСТЪПНИЧЕСТВО. Насоките за ...

насоки за кандидатстване

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С УСЛОВИЯТА. Посетете https://programs.ncf.bg/bg/programi, ... Изчетете пълния текст на условията, за да се запознаете със.

Насоки за родители

поголем број деца се поврзуваат на Интернет преку конзоли за игри и мобилни уреди, ... Нема логика да се размислува за малтретирање преку Интернетот или.

ТЕМАТСКИ НАСОКИ

БЕЗБЕДНОСТА НА ЖЕНИТЕ ВО СРЕДСТВАТА ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО ХАМБУРГ. 30. ПРИСТАПНОСТ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ВО ВАРШАВА. 31. НАМАЛУВАЊЕ НА ТОВАРОТ ОД ЗОНИТЕ СО НИСКИ ...

НАСОКИ ЗА КАНДИДАСТВАНЕ ЗА ФИЛМИ

Държавното подпомагане за проекти за производство на филми се ... умишлено е представил невярна информация с оглед на получаване ... Е-мейл [email protected].

Насоки за разговор - cyberhelp.eu

симптоматика (главоболие и болки в стомаха) ... „Толкова съм тъпа, в къщи съм постоянно в стрес и после намирам някого, с когото мога да разговарям, …“.

насоки по приложението на законодателството за

незначима ( напр. тапети, гипсокартон) и при ново строителство - след 2000 г. се ... Със същите надписи се означават и точките на пробовземане.

Методически насоки – март

В следващата задача слънцето и планетите от слънчевата система трябва да бъдат ... намира в слънчевата система. ... подреди пожарната кола по дадения модел.

COVID-19 ОБОБЩЕНИ НАСОКИ #8

26 мар. 2020 г. ... 19 и няма лекарства или ваксини, които да са напълно изпитани за ... (напр. изостряне на ХОББ, рафракторен [трудно лечим] септичен шок ...

НАСОКИ ЗА КАНДИДАСТВАНЕ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ...

Държавното подпомагане за проекти за разпространение на филми се ... филми, е необходимо те да имат субтитри на български език за хора със слухова загуба.

СТРАТЕГИЧЕСКИ НАСОКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ...

19 февр. 2015 г. ... Това са лицата попадащи в обхвата на Закона за публичност и имущество на лица, заемащи висши държавни и други длъжности (чл.2).

Методически насоки и съвети

Помисли – обсъди – сподели (работа в малки групи от 2-3 ученици). Разделете учениците на малки групи. Дайте на всяка група различна тема на работа,.

НАСОКИ ЗА РОДИТЕЛИ - pmg-vratsa.org

отделни паралелки, цялото училище) и съобразно решенията на областния кризисeн щаб за борба с COVID-19. За учениците, пропуснали учебни занятия поради ...

Методически насоки – април

Да се разширява речниковия запас от думи на английски език по темата за природата. ... Единственото останало цвете трябва да се казва Daisy.

НАСОКИ ЗА ПРЕДБРАЧНА КАТЕХИЗА- ЦИЯ

двата пола е вложено нещо свято и по силата на това — безгрешно.1 „Те вече не са двама, а една плът“. Това единство на половете се изгражда въз основа на.

насоки за проверка в службата за - EUIPO

1 авг. 2014 г. ... Персонално пазаруване за трети лица (клас 45). Агенции за осиновяване (клас 45) ... Компютърни игри и апарати за компютърни игри .